Prințesa Diana „s-a simțit foarte supărată pentru că Camilla nu va dispărea”, scrie un biograf regal. Totodată, se pare că reacția regelui la aventura ducesei de Cornwall cu prințul Charles a fost relatată târziu, chiar de prințesa de Wales. Robert Jobson a descris confruntarea pe HeirPod, scrie express.co.uk. 

Acesta le-a spus ascultătorilor tot ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă.

„Ea a fost o persoană care se simțea foarte supărată la ceea ce se întâmplase și își dorea să apară adevărul ei. Oamenii, atunci când vorbesc despre ei înșiși, tind să îmbrace lucrurile.

„A spus că sunt trei persoane în căsătorie, desigur că au fost mai mult decât atât. A avut relații cu Hewitt și cu alți oameni”, a spus prințesa de Wales.

Robert Jobson a intervenit și el spunând că probabil reacția acesteia era simplu de înțeles în condițiile în care încă îl iubea pe prințul de Wales.

„El era soțul ei și se simțea total supărată că Camilla nu va dispărea. Ea i-a abordat pe Camilla și Charles în legătură cu acest lucru la o petrecere. “Ea a spus: ”Uite, nu să nu crezi că sunt proastă. Știu ce se întâmplă”, a spus ea.

„Dacă oamenii pot intra de fapt în asta, poți înțelege furia pe care o simțea Diana. Ea, ca femeie căsătorită, cu doi copii mici, a fost prinsă într-o căsnicie nefericită”, mai spune biograful ei.

Povestea prințesei Diana

Și Diana la rândul ei a descris confruntarea pe casetele care au fost transmise biografului ei, Andrew Morton. Pe înregistrări aceasta spunea: „I-am spus: „Camilla, mi-ar plăcea să vorbesc cu tine ”și a arătat foarte incomodă, și-a lăsat capul în jos și a spus:  „Da, bine ”.

„Am spus:„ Camilla, aș vrea să știi că știu exact ce se întâmplă. Și ea a spus: „Nu știu despre ce vorbești. Și am spus: „Știu ce se întâmplă între tine și Charles și vreau doar să știi asta”, mai spunea prințesa Diana.

La rândul ei, Camilla i-a răspuns pe măsură.

„Și mi-a spus: „Ai tot ce ți-ai dorit vreodată, toți bărbații din lume se îndrăgostesc de tine, ai doi copii frumoși. Ce ți-ai mai putea dori?”, i-a spus aceasta.

„Și am spus: „Îmi doresc soțul. ”Și ea doar s-a uitat în jos și a spus: „Ei bine…”, a replicat Camilla.