Lovitură pentru senatoarea AUR Diana Șoșoacă! Fostul deputat PSD Liviu Pleșoianu a făcut pe Facebook mai multe dezvăluiri consecutive legate de simpatia Dianei Șoșoacă pentru USR.

Departe de patriotismul afișat în aceste zile, senatoarea AUR a fost până nu demult o susținătoare a USR, formațiune politică ce are vederi diametral opuse, arată Pleșoianu.

Lovitură pentru senatoarea AUR Diana Șoșoacă! Dovezi incontestabile

”Acum nici doi ani, patrioata neamului distribuia frenetic fotografii și articole #REZIST și susținea protestele pro-KOVESI. În poza de mai jos, prelua articolul distinsului Moise Guran…

…Le mulțumesc tuturor celor care au comentat lucruri foarte inteligente precum: „bârfești, te bați cu o femeie, se mai schimbă omul, acum face bine, vorbești urât despre o doamnă, te iei de patrioți, nu zici nimic de PNL-USR-Iohannis, ești plătit să denigrezi o luptătoare, nu era contul ei, dezbini patrioții, ai o obsesie patologică, ai sărit în barca puterii, sunt acri strugurii”.

Voi analiza aceste comentarii deosebit de inteligente în această seară.

…Pentru cine încă nu s-a prins, dezvăluirea în serie a IPOCRIZIEI servește unui scop cât se poate de concret – filtrarea absolut necesară a acestei pagini. Un lucru pe care ar fi trebuit să-l fac cu multă vreme în urmă…

Fie să FIM și #VayaConȘOȘO!”, a scris luni Liviu Pleșoianu pe Facebook.

”Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”

Fostul social-democrat a criticat-o dur pe Şoşoacă în ultimele zile, el prezentând mai multe postări în care senatoarea o lăudă în trecut pe Laura Codruţa Kovesi, fostă şefă a DNA.

”Mă întreabă pe aici nişte deştepţi CU CRĂCI dacă „m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ŞOŞO.

Da, deştepţilor CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS „pentru copiii noştri”, nu eroina vieţii…

Cât de NEDEŞTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ŞOŞO!? …Hai, înjurături de la fanii lui Şoşo, ca să termin de curăţat lista!

Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”, a scris anterior Liviu Pleşoianu, în cadrul mesajelor care au stârnit nemulțumirea susținătorilor Dianei Șoșoacă.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.