Într-un interviu acordat la postul Antena Start, Alina Radi a declarat că încă vorbește cu Nick Rădoi chair dacă a trecut ceva timp de când cei doi s-au despărțit. Totodată, ea a vorbit și despre noua iubită a omului de afaceri, Mădălina Apostol.

Bruneta consideră că Mădălina Apostol se simte deranjată de faptul că încă păstrează legătura cu Nick Rădoi, din cauza nesiguranțelor pe care le are în ceea ce privesc sentimentele afaceristului față de ea.

Totodată, ea a subliniat faptul că de când s-au despărțit, cei doi încă țin legătura, iar noua parteneră a afaceristului nu ar trebui să își facă griji.

„Probabil o deranjează că noi ținem legătura. Am vorbit tot timpul cu Nick. Eu nu sunt un pericol pentru relația ei. Ea dacă e sigură de ce simte Nick pentru ea, n-ar trebui s-o deranjeze”, a declarat Alina Radi, la Antena Stars.

De ce s-a despărțit Nick Rădoi de Alina Radi

În ceea ce privește motivele care au dus la despărțirea celor doi, Alina Radi a declarat că nu au existat conflicte în relația de cuplu, nici neînțelegeri, ci doar a contat faptul că a fost nevoită să rămână în România, fără a-l putea însoți pe afacerist în America.

Mai exact, Alina Radi susține că relația lor a fost una destul de diferită față de altele. Bruneta a mai adăugat că a avut mai multe contracte în România la care nu putea să renunțe, iar omul de afaceri a fost deranjat de acest lucru.

Ea a mai menționat că acela a fost momentul în care relația s-a destrămat.

„Noi am avut o altfel de relație. Noi nu ne-am spus: ”Gata, ne despărțim! De mâine nu mai suntem împreună” M-au reținut niște contracte în România la care nu aveam cum să renunț, pe el l-a deranjat foarte tare și de aici s-a rupt totul”, a mai spus artista.