S-a aflat ce a făcut Dan Petrescu chiar înainte să moară în cumplitul accident aviatic petrecut la Milano. S-a întâmplat cu o zi înainte să se urce în avion împreună cu întreaga sa familie. Este vorba de Dan Petrescu, cea mai bogată persoană din România.

Fiul lui Dan Petrescu, care locuiește în Canada (unde este cercetător), venise în Italia cu un cuplu, căruia să-i boteze un copil. Tatăl, Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, l-a botezat pe cel mic în weekend. După ce s-a consumat fericitul eveniment, acesta a luat avionul pentru a se deplasa, alături de fini, la Olbia, unde aveau o super-vilă, susține Gândul

Acolo erau așteptați de mama lui Dan Petrescu, în vârstă de 98 de ani. Ea se afla în Olbia. Femeie stătea la vila familiei și îl aștepta pe fiul ei.

Dan Petrescu, considerat cel mai mare investitor din piaţă, a murit după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire din Milano, Italia Avionul fusese achiziționat de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București. Avionul a fost achiziționat în aprilie 2015, susține sursa citată.

Cine era Dan Petrescu

Opt persoane, între care un copil, au murit după ce avionul a căzut pe o clădire din Milano, Italia.

Considerat „miliardarul din umbră”, acesta a fost chiar partenerul de afaceri al lui Ţiriac imediat după Revoluţie, iar averea de peste un miliard de euro a făcut-o din afaceri imobiliare. El a plecat în Germania înainte de 1989. Afaceristul Dan Petrescu s-a întors în România imediat după Revoluţie, iar partener în afaceri i-a fost Ion Ţiriac. Acum, are o avere mai mare chiar şi decât a fostului tenisman.

Extrem de discret, Dan Petrescu a câştigat sume uriaşe din imobiliare. Zeci de supermarketuri din ţară sunt construite pe terenurile sale, iar lunar încasează milioane de euro din chirii. Aşa a ajuns la o avere de peste un miliard de euro, fiind considerat cel mai bogat român.

Sursa foto: Cancan