Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut miercuri seara de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda „loverboy”.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Bodi este bănuit că era mâna dreapta a unui cunoscut lider interlop – șeful grupării infracționale – Adrian Tâmplaru, reținut și el miercuri seară de DIICOT. Adrian Tâmplaru, fost locotentent al temutului interlop Ion Clămparu, este nașul de cununie al lui Alex Bodi, potrivit ziare.com. Cei doi au dezvoltat în ultimii ani o relație foarte apropiată, mergând împreună inclusiv în vacanțele exclusiviste.

Bodi a divorțat de Bianca Drăgușanu în prima parte a acestui an

Alex Bodi a intrat în atenția publică după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu, o figură cunoscută în lumea mondenă, dar cei doi au divorțat anul acesta.

El s-a născut la Mediaș, dar la vârsta de 18 ani a plecat în Spania împreună cu familia.

Potrivit Libertatea, în Spania a fost investit toată averea într-un club, însă a intrat într-o afacere ilegală, vindea aur cu acte false și a pierdut tot. După aceea Bodi a început să vândă mașini, iar de atunci a început să investească constant și veniturile i-au crescut. De asemenea, el ar fi fost și mâna dreaptă a unui milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa.

În 2010, Alex Bodi a avut o iubită în Spania, pe nume Raluca, din care a rezultat o fetiță, pe nume Chaqueline, care locuiește cu mama ei în Madrid. Bodi și Raluca s-au despărțit când afaceristul a trecut prin impasul financiar care l-a lăsat cu datorii imense. Bodi s-a căsătorit apoi cu Iulia, o tânără care locuiește în Germania. Ei au fost căsătoriți din decembrie 2014 până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Din această căsătorie, Alex Bodi are o fiică pe nume Selena, mai scrie sursa citată.