După ce a fost prins de polițiști că circula cu o viteză de 104km/h pe o stradă din sectorul 2, un bărbat de 35 ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei. Conform celor transmise de surse judiciare, făptașul este nimeni altul decât Alex Bodi.

Trebuie menționat faptul că polițiștii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile. De asemenea, după ce polițiștii au efectuat anumite verificări, s-a aflat că șoferul se află în izolare. Din acest motiv, bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază

Conform celor transmise de Poliția Capitalei, Brigada Rutieră a oprit în trafic un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h.

Alex Bodi, personajul principal al unui reality show

După ce povestea controversată dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a atras atenția unei televiziuni din România, cei doi sunt în tratative avansate pentru propriul reality show.

În cazul în care cele două părți ajung la o înțelegere comună, noua emisiune în care Bianca și Alex vor fi personajele principale ar urma să fie difuzată de Antena Stars, potrivit cancan.ro

Pe lângă sumele colosale ce sunt vehiculate, surpriza o reprezintă punctul de interes al noului produs TV, deoarece Alex Bodi ar fi cel care se află în prim-planul emisiunii, conform sursei menționate.

El urmează să fie însoțit de echipele de filmare la Londra, acolo unde ar fi închiriat o locuință de lux.