Helmut Duckadam, detalii neștiute despre Gigi Becali și FCSB

Helmut Duckadam a oferit detalii neștiute despre Gigi Becali și FCSB. A fost portar pentru Steaua, fiind supranumit „eroul de la Sevilla”. Pe data de 1 octombrie 2023, a vorbit despre relația sa cu Gigi Becali și cu Vadim Tudor.

El a povestit, totodată, cum a început povestea sa la FCSB. Gigi Becali l-a ajutat enorm în acea perioadă. În 2010, Gigi Becali l-a ales președintele clubului de fotbal, dar zece ani mai târziu, Helmut Duckadam a demisionat.

Helmut Duckadam a fost pensionat pe caz de boală, iar soția sa se afla în concediu de maternitate, când Gigi Becali a venit în ajutorul lor, spunându-i că vrea să îl angajeze la FCSB.

„În 2010, când am venit, am întrebat, pentru că veneam și pentru mai puțin, cât îmi dă pe lună, că mă duc și eu acasă și o să mă întrebe soția: <<Dacă mergi la Steaua, ce salariu o să ai?>> Și dânsul a propus atunci 4.000 de euro. Gigi Becali are un stil al lui. Nu te dă afară, îți dai tu singur demisia, dar m-a ajutat foarte mult.

Datorită lui și cu banii pe care i-am obținut, eu sunt un tip foarte strângăreț, am reușit să pun ban pe ban și cu o proprietate pe care a avut-o soția, am reușit să cumpărăm această casă în Domnești, unde stăm acum”, a povestit fostul portar, duminică, în cadrul emisiunii TV „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D.

Helmut Duckadam
SURSA FOTO: Facebook, Helmut Duckadam

Helmut Duckadam, ajutat enorm de Corneliu Vadim Tudor

În urma unor probleme de sănătate, Helmut Duckadam ar fi trebuit să renunțe la sport și să se reorienteze spre alt domeniu de activitate.

Corneliu Vadim Tudor, însă, i-a întins o mână de ajutor și i-a găsit un loc de muncă în cadrul Poliției de Frontieră în 1994. A urmat un curs, iar după trei luni a reușit să se angajeze acolo.

„A fost unul dintre salvatori, dar probabil că a fost primul, la acea perioadă când aveam nevoie. Corneliu Vadim Tudor, pe lângă că însoțea echipa Steaua și era un stelist, îl cunoșteam personal. Am fost și la dânsul în casă.

Nu m-am dus chiar să îi bat la ușă, la birou, așa, pe nepusă masa, desi ne știam, și i-am spus domnule nu mă mai descurc. Cresc câini…Domnule vreau să mă angajez și mi-ar plăcea în cadrul Poliției de Frontieră”, a mărturisit fostul portar al Stelei.

Corneliu Vadim Tudor
SURSA FOTO: Facebook, Corneliu Vadim Tudor