Doar că nici asta nu a fost pe placul fanilor emisiunii, care au acuzat faptul că Faimoșii au pierdut cu intenție tocmai pentru că li s-a cerut acest lucru. Și într-adevăr limbajul trupului a arătat că celor din echipa roșie nu prea le-a păsat de această competiție.

Cu moralul la pământ, echipa albastră abia mai reușea să bifeze câteva puncte și aveau nevoie să fie scoși din această stare negativă. Mirel Drăogan, fostul concurent la Exatlon 2, este de părere că vina pentru eșecurile permanente ale Războinicilor o are Giani Kiriță, care a reușit să-i demoralizeze complet, făcându-i proști constant.

De cealaltă parte, Vladimir Drăghia a adus echilibru și unitate la Faimoși. Interesant ar fi ca cei doi antrenori să facă schimb între echipe acum să poată vedea toată lumea dacă într-adevăr Giani îi distruge pe Războinici. Totuși în ediția trecută, Faimoșii erau în situația aceasta cu același antrenor.

În timpul competiției de luni, un concurent s-a accidentat. Este vorba despre fotbalistul Costin Gheorghe, care a suferit o entorsă. Medicii i-au impus să stea cinci zile pe bară. Fiind unul dintre cei mai buni Faimoși, faptul că el va lipsi din concurs nu poate fi decât o veste bună pentru Războinici.