Jocul pierdut de echipa roșie a readus tensiunile în grup, iar presiunea eliminărilor a scos din nou vechile conflicte la iveală. Războiul dintre Ghiță și Elena s-a relansat, iar la Consiliu ambii și-au adus acuzații unul altuia.

Prima propunere pentru eliminare așadar este cântăreața Elena Ionescu, dar care pare a avea cei mai mulți fani din echipa Faimoșilor, așa că sunt mari șanse ca aceasta să rămână în continuare în reality show-ul de la Kanal D și să plece o altă vedetă. Publicul este cel care decide.

După o perioadă extrem de tulbure în echipa Războinicilor, acum s-a așternut din noua voia bună. Ema este din nou cu zâmbetul pe buze și pare că lucrurile au reintrat în normal, însă când era la un pas să fie nominalizată pentru eliminare a avut o reacție care a șocat pe toată lumea. Aceasta l-a amenințat pe colegul său Andrei Ciobanu că-i va da un cap în gură și chiar a ridicat un scaun pe care l-a îndreptat către el.

Cine a fost cel mai bun jucător al competiției

Pe parcursul întregii emisiuni Andrei Ciobanu a ocupat permanent locul 1 în topul Survivor, dar după ce acesta a avut probleme de sănătate a început să mai piardă puncte, ceea ce i-a mai scăzut din procentajul fenomenal pe care-l avea. Sâmbătă a fost, însă o zi cu noroc pentru Războinic. Acesta a reușit 4 din 4 victorii și cu un procentaj de 100% revine în prim plan. El a adunat și cele mai multe victorii ale unui concurent din întreaga competiție.

Andrei Ciobanu s-a remarcat în urmă cu câțiva ani prin prestațiile lui excelente la Vocea României și X-Factor, apoi a fost la un pas să câștige Ninja Warrior. Astăzi tânărul este profesor de canto și are o trupă cu care cântă la diverse evenimente. Sportiv și cântăreț, acesta este absolvent al Facultății de Muzică, dar și al unui master în domeniu.