Burcea are două fetițe împreună cu cântăreața, Ella și Clara, și, așa după cum cere și legea, el va trebui să plătească pensie alimentară pentru minore. Apropiați de-ai actorului spun că acesta s-a și interesat și crede că va plăti circa 1400 de lei pensie alimentară, adică 700 pentru Ella și 700 pentru Clara.

Desigur, acest lucru se va petrece după pronunțarea divorțului. De asemenea, actorul va devein mai degrabă un ”tată de duminică” pentru cele două fetițe și, mai mult, dacă pe Ella o va putea lua de acasă în unele weekend-uri, micuța Clara nu va avea voie să își petreacă nopțile în altă casă, pentru că are numai 2 ani și astfel de lucruri ar putea s-o marcheze emoțional.

De altfel, se pare că tot banii au stat la baza despărțirii lor. Andreea Bălan a explicat că, cu toate că fusese operată de trei ori după ce a născut-o pe Clara, a fost nevoită să revină cât mai repede pe scenă pentru a dispune de resursele financiare pentru a-și putea întreține familia, la fel cum făcuse și după prima sarcină.

Vedeta a explicat că s-a ocupat de Clara alături de bonă și de mama acesteia, iar că ultimele trei luni ale căsniciei sale au fost unele dificile. Și, cum a sugerat artista, aceasta a suferit destul de mult, iar ceea ce s-a întâmplat între ea și George Burcea a făcut-o să nu mai reziste. De fiecare dată când ajungeau să vorbească, lucrurile o luau razna.