NeoPlasma TV Panasonic VIERA TX-P50VT50 a uimit juriul EISA cu perfomanţele sale remarcabile atât în 2D cât şi în 3D. Pentru a explica decizia pentru care  TX-P50VT50 a fost aleas “Televizorul cu plasma  al anului 2012-2013 în Europa”, juriul EISA a declarat: “Pur şi simplu, Panasonic TX-P50VT50 este cea mai bună plasmă pe care o poţi cumpăra, oferind niveluri profunde de negru, culori naturale şi o perfomanţă execelentă Full HD 3D. În plus, este dotată cu caracteristici extraordinare, Wi-Fi inclus,  browser web, acces către reţelele sociale, aplicaţii prin VIERA Connect şi posibilitatea de calibrare avansată. Conectivitatea este excelentă printr-un slot SD, patru  intrări HDMI şi trei porturi USB, iar designului televizorului este subţire şi elegant. Pentru consumatorii care preferă calitatea imaginii oferită de tehnologia plasmei,  Panasonic TX-P50VT50 este principala alegere”.

“Suntem  hotărâţi să continuăm inovaţiile pentru gama de televizoare VIERA pentru a ne asigura că oferim cea mai bună experienţă posibilă pentru divertismentul de acasă. Suntem încântaţi că juriul EISA a recunoscut că întreaga gamă VIERA TV stabileşte standardele pentru divertismentul de acasă”, a declarat Fabien Roth, Director – Consumer TV, Panasonic Marketing Europe.

Şi Player-ul Panasonic Blu-ray DMP-BDT500 şi lentilele LUMIX G X VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S. au câştigat premii. Player-ul Blu-ray a câştigat premiul “Player-ul  Blu-ray al anului 2012-2013 în Europa” cu motivaţia “Panasonic DMP-BDT500 le are pe toate. Rapid şi de încredere, citind discurile CD/DVD/BD, acest player modern oferă aplicaţii adiţionale pentru conectarea la internet şi permite accesul la fişiere prin conexiune DLNA. Conectivitatea generoasă include două porturi HDMI, pentru a uşura integrarea cu alte dispozitive”. Lentilele au câştigat premiul „Sistemul compact de lentile al anului 2012-2013 în Europa” impresionând juriul EISA prin „sticla cu indice de refracţie extrem de mare (UHR) care  minimizează devierile cromatice, menţinând o calitate ridicată  pe toată  zona de imagine”, şi prin „constituţia cu aspect  metalizat”.   

Înfinţată în 1982, Asociaţia Europeană a Imaginii şi Sunetului (EISA) este o asociaţie multimedia ce testează produse electronice destinate consumului. Având ca membri peste 50 de reviste audio, video şi foto, din 19 ţări europene, premiile EISA sunt recunoscute ca fiind cele mai prestigioase recomandări de consum ce pot fi primite de produse şi un indicator cheie pentru cele mai bune decizii de cumpărare.