Liberalii sunt în tensiune maximă după ce au aflat de un alt accident de mașină. Este vorba despre Cristian Nedelcu, șeful de campanie al candidatului PNL la Primăria Craiovei, Nicolae Giugea. El a fost implicat  într-un accident de mașină dar lucrurile nu se opresc aici. Pentru că ar fi plecat de la locul accidentului, acesta riscă acum dosar penal.

Potrivit imaginilor apărute în presă, fostul jurnalist Cristi Nedelcu lovește o mașină în parcare și pleacă fără să verifice daunele pe care le-a produs impactul. Surse judiciare, citate de cancan.ro, au indicat că fostul șef TVR Craiova a fost identificat de Poliție, ca urmare a plângerii depuse de proprietarul mașinii avariate.

Situația cu siguranță că nu va fi în avantajul lui Nicolae Giuge, cel care candidează din partea PNL la Craiova, împotriva Liei Olguța Vasilescu.

Trebuie amintit că incident vine după ce luni Ministerul Transporturilor anunța că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier. Bode se afla într-o mașină oficială, condusă de șoferul său. Ministrul Transporturilor a spus că regretă „incidentul” petrecut duminică, atunci când maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier, precizând că în acel moment se odihnea, nefiind preocupat de modul în care conduce şoferul său, angajat al SPP.

„Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP în zecile mii de km parcurși dintr-un moment foarte simplu – până duminică au condus impecabil. În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică mă odihneam. Călătoream deja de 4 – 4,5 ore. Regret nespus acest incident. (…) Le-am comunicat celor de la SPP că destinația finală e sediul Guvernului, iar ora de sosire pe care o anticipez era ora 20. Așadar, nu aveam niciun motiv să ne grăbim”, a declarat ministrul Transporturilor.

În plus, premierul Ludovic Orban a avut o poziţie fermă în cazul ministrului Lucian Bode, explicând că nu îl consideră vinovat pentru accidentul auto în care a fost implicat şi nu îi va cere demisia. eful Guvernului spune că ministrul Transporturilor trebuie judecat „după ceea ce face, efectiv, ca ministru”, dând de înţeles că nu se gândeşte să-l schimbe din funcţie. Mai mult, Orban consideră că ministrul „nu are niciun fel de răspundere” pentru accidentul petrecut în judeţul Argeş.