Survivor România 2021 este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri. Concurenții sunt puși în fața unor situații extrem de dificile și doar cei mai puternici vor reuși să treacă cu bine peste probe.

Vineri seară, concurenții au trecut printr-un prim joc de imunitate extrem de dificil, la finalul caruia, Razboinicii au pierdut si au fost nevoiti sa se nominalizeze intre ei. Astăzi, lucrurile se complică și mai mult, deoarece urmează cel de-al doilea joc de imunitate.

Sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 20.00, Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil. Ambele echipe vor fi nevoite să dea tot ce au mai bun pe traseu pentru a putea câștiga, dar și pentru un al doilea consiliu de nominalizare, când concurenții echipei pierzatoare vor face nominalizari.

Accidentări grave la Survivor România 2021

Din păcate, nu toți concurenții se vor descurca. Alexandra Stan de la Faimosi si Lucian de la Razboinici vor suferi accidentari grave pe teren, asta pentru că Survivor România 2021 testează limitele, dar și răbdarea fiecărui concurent în parte.

În ediția Survivor România din această seară, cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, vor participa la cel de-al doilea joc important al saptamanii, cel pentru imunitate. De aceasta data traseul va fi unul bazat pe multa forta si determinare ceea ce ii va pune la mare încercare pe unii dintre concurenți, care vor cedat fizic si vor avea nevoie chiar de ingrijiri medicale.

Printre acestia se vor numara si Lucian si Alexandra Stan, care vor suferi accidentari destul de dure, conform kanald.ro.

Rămâne de văzut ce echipă va câștiga cel de-al doilea joc pentru imunitate, dar și ce se va intampla la consiliul de nominalizare. Emoțiile sunt foarte mari și doar cei mai buni vor câștiga.