Ediția Survivor România de marți, 24 ianuarie, a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Proba a fost extrem de dificilă și le-a pus probleme tuturor concurenților.

Vica Blochina s-a simțit rău după ce jocul s-a încheiat

Faimoșii au reușit, în cele din urmă, să câștige imunitatea, după o confruntare extrem de intensă. La sfârșitul acesteia, Vica Blochina a acuzat stări de rău și a ajuns pe mâna medicilor.

”Venim cu stare de spirit super, pentru că am și mâncat. Suntem plini de forțe, am dormit foarte bine și cu siguranță astăzi o să câștigăm”, spune ea înainte să intre pe traseu.

În prima sa cursă, aceasta a reușit să aducă un punct Faimoșilor după ce a învins-o pe Codruța Began. Din păcate însă, a pierdut a doua oară când a intrat pe traseu.

Faimoșii i-au învins pe Războinici cu scorul de 10-6. La sfârșitul partidei însă, Vica Blochina a început să se simtă rău. Colegii săi au ridicat-o, iar vedeta a început să plângă, ceea ce i-a speriat pe membrii ambelor echipe.

Aceasta a ajuns în grija medicilor, iar Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că va reveni cu mai multe detalii privind starea sa de sănătate.

”Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului. Vă vom informa că amănunte”, a spus el.

Și Carmen Grebenișan s-a simțit rău în ediția precedentă

Echipa Faimoșilor pare să fie urmărită de ghinion. În ediția de luni, 23 ianuarie, Carmen Grebenișan s-a prăbușit din picioare, după ce a ieșit de pe traseu. La terminarea probei aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Concurenta din echipa Faimoșilor și-a îngrijorat colegii după lupta purtată cu Andrea Moromote. Carmen Grebenișan s-a prăbușit și a avut nevoie de îngrijiri medicale imediat după ce proba s-a terminat.

Medicul prezent în cadrul show-ului a venit urgent pentru a-i acorda ajutorul necesar. Teo, medicul din echipă, a sfătuit-o pe Carmen să se întindă și nu i-a mai dat voie să intre pe traseu. Pentru restul jocului, concurenta din echipa Faimoșilor s-a aflat sub observație medicală.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel în emisiunea de la PRO TV.

Se pare că ea nu s-ar fi simțit bine încă din seara precedentă însă a ales să ignore simptomele și să participe la probă. Ulterior, după ce a primit îngrijiri medicale, Carmen Grebenișan a revenit lângă colegii săi.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”, a mai spus concurenta la Survivor România.