Academia de Golf Demis Papillon, prima academie cu activităţi regionale, se deschide începând cu luna aprilie la Lighthouse Golf Resort de la Balcic. Totodată, academia deschide şi selecţia pentru grupe de copii din Bucureşti, Constanţa şi Balcic în vederea formării de grupe de juniori cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani.

Academia de Golf Demis Papillon are ca scop formarea jucătorilor amatori de golf din România, Bulgaria şi Europa de Est şi antrenarea jucătorilor profesionişti care activează în competiţiile internaţionale

„Obiectivele Academiei de Golf Demis Papillon sunt promovarea golfului ca sport în regiune şi pregătirea de juniori şi jucători amatori sau profesionişti din România şi din regiune pentru competiţii locale şi internaţionale “, a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei.

Copii din România şi din regiune vor beneficia gratuit de lecţii de iniţiere şi formare şi acces pe terenul de golf. Lecţiile vor fi susţinute de antrenorii academiei la Lighthouse Golf Resort şi în locaţii din România şi Bulgaria în care academia îşi va desfăşura activitatea. 

”În primul rând, îmi propun să formăm prin intermediul Academiei de Golf Demis Papillon 50 de juniori în centrul de la Lighthouse Golf Resort. În timp sper să ne extindem activitatea în România şi vom merge oriunde găsim un teren de golf sau un driving range al căror proprietari sunt dispuşi să se alăture proiectului nostru “, a adăugat Demis Papillon.

Academia de Golf Demis Papillon oferă pentru sezonul 2010 pachete individuale pentru jucători amatori în locaţia de la Balcic, plecând de la 300 de euro şi ajungând la 900 de euro.

Academia este o organizaţie non-guvernamentală care militează pentru dezvoltarea şi popularizarea golfului în România.