Durere imensă în sportul românesc! Adrian Hârlab s-a stins din viață

Durere imensă în sportul românesc! Adrian Hârlab s-a stins din viață.

Acesta a decedat luni, 25 septembrie 2023, la onorabila vârstă de 75 de ani. În ultimele luni, a fost măcinat de o boală grea.

Adrian Hârlab a fost o legendă a fotbalului brașovean. A fost fundaș dreapta. A jucat la Steagu Roșu și a antrenat cu succes FC Brașov, inclusiv în dubla de poveste cu Inter Milano, în 2001, când la trupa italiană a revenit, după accidentare, celebrul Ronaldo.

A mai antrenat în Liga 1 pe FC Vaslui și Corona Brașov, iar în ligile inferioare pe ACS Steagul Roșu Brașov și Kids Tâmpa Brașov.

„DRUM LIN, ADRIAN HÂRLAB. Cu tristețe clubul nostru a luat la cunoștință că astăzi, 26 septembrie 2023, fostul mare fundaș și antrenor stegar Adrian Hârlab a plecat dintre noi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, este mesajul postat, marți, pe pagina oficială de Facebook a SR Brașov.

Postarea respectivă a strâns zeci de comentarii într-o singură oră: „Dumnezeu să-l odihnească in pace!” / „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace per marele nostru antrenor Adrian Hîrlab” / „Condoleanțe!” / „Sincere condoleanțe, familiei!!! Drum lin, nea Adi! Dumnezeu să vă odihnească în pace!” / „Odihna eterna.”

Doliu în fotbal! Cătălin Agafiței s-a stins din viață

Doliu în fotbalul românesc! Cătălin Agafiței s-a stins din viață. Acesta a decedat la doar 46 de ani. Echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța, a făcut nefericitul anunț joi seară, 21 septembrie 2023.

Cătălin Agafiţei şi-a făcut junioratul la FC Farul. A jucat, apoi, la mai multe echipe de fotbal din eșaloanele doi și trei, precum Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal și CSO Ovidiu. A fost profesor de educație fizică și sport și directorul școlii nr 3 „Ciprian Porumbescu” din Constanța.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței. Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Farul Constanța.

Postarea respectivă a strâns zeci de comentarii într-o singură oră, printre care: „Dumnezeu să îl ierte! Un super prof!” / „Odihneascăse în pace” / „Dumnezeu să-l odihnească în pace!Să îi ocrotească familia și să le ofere putere să treacă peste acest moment greu al vieții!” / „Condoleanțe!” / „Dumnezeu sa- l odihnească în pace, respect F.C Farul!” / „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin în ceruri domnule diriginte!” / „Dumnezeu sa îl odihnească în pace! A mai plecat un înger… Un OM minunat, un antrenor deosebit, un profesor și director de școală dedicat și mai ales un luptător care nu sa dat bătut… Drum lin, DOMNU!”