Andreea Marin surprinde la fiecare apariție, dar acum va lăsa pe toată lumea cu gura căscată. S-a aflat arele secret al vedetei TV. Foarte mulți dintre fanii vedetei se întreabă și ce studii are aceasta, iar acum am aflat răspunsul.

După ce și-a finalizat studiile liceale, Andreea Marin a urmat Facultatea de Informatică și, în același timp, ea a avut prima aparitie pe micile ecrane la TVR Iași, lucru care a motivat-o să urmeze și alte cursuri decât cele ale facultății sale. Andreea a început să studieze cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California. Urmându-și studiile, Andreea a avut surpriza să constate că marea ei pasiune pentru matematică și informatică a fost umbrită de… jurnalism, conform cancan.ro.

Andreea a studiat din ce în ce mai mult, în timp ce apărea neîncetat pe micile ecrane ale televiziunii din Iași. La scurt timp după aceea a mers la București, prezentând știrile la TVR. Apoi a primit propunerea de a fi gazdă și prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”.

Emisiunea „Surprize, Surprize” a avut un mare succes, Andreea devenind îndrăgită de tot mai mulți oameni și câștigând audiența în fiecare seară de sâmbătă. Devenind celebră cu această emisiune, Andreea a primit oferta de a fi imaginea mai multor brand-uri cunoscute și, astfel, a apărut în foarte multe reclame, consolidându-și reputația.

Andreea nu s-a oprit aici, ea fiind director editorial la „Business Woman Magazine” și, de asemenea, realizatoare a emisiunii de radio „Zâmbește, cineva te iubește”. Și-a clădit o carieră de succes, iar în 2008 a renunțat la televiziune pentru a se dedică familiei.