Un an şi jumătate a rezistat Anisia Gafton la "Extra Night Show", în rolul de coprezentatoare a lui Dan Capatos. Fosta concurentă de la "Românii au talent" şi actriţă de stand-up comedy, blondina a făcut eforturi mari să se acomodeze în echipă, dar noul sezon al emisiunii a început fără ea.

 Anisia nu este singura care a plecat de la emisiune. Dj Silviu Andrei şi-a anunţat retragerea pe conturile de socializare. Spre desobire de el, Anisia nu a scos vreun cuvânt, preferând să-i lase pe telespectatori să constate singuri că nu mai apare pe canapea alături de Bordea, scrie Click.ro.

După prima ediţie a noului sezon "Xtra Night Show", toată lumea a văzut că Anisia Gafton (30 de ani) nu mai face parte din echipă. Dan Capatos a fost cel care a anunţat plecările din show, mulțumind colaboratorilor şi lui Dj. Silviu Andrei, care după 6 ani a fost înlocuit de un al Dj, de talie internaţională.    

"Viaţa este plină de neprevăzut şi de noi începuturi. De data aceasta pentru Vika Jigulina, care debutează în tv. Ea a mai avut carieră în radio şi nu mai vorbim de cariera ei artistică. Probabil, pentru că am comandat o canapea extrem de lungă, va avea şi Bordea un coleg pe parcursul acestui sezon, care să lucreze alături de noi.


Te-ar putea interesa și: