Este o premieră în domeniu, cu premii constând în motociclete personalizate chiar de ambasadorii de brand ai Vlad Cazino, actorii de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea.

Pot participa clienții noi sau existenți care se înregistrează în campanie în contul de client de pe platforma de joc și care realizează rulaj eligibil de cel puțin 30 RON pe durata promoției. 

Distracția la cazino online și bingo are așadar o miză și mai puternică în această perioadă, căci dincolo de câștigurile obișnuite și de timpul liber în mod plăcut, se oferă acces la o promoție cu premii prin tragere la sorți. „Toamna asta trăiește senzații tari la cea mai șmecherifică promoție din istorie și câștigă o motocicletă Harley Davidson!”, se menționează pe pagina promoției Vlad Cazino.

Avalanșă de premii în fiecare săptămână de campanie

Pe scurt, la fiecare 30 RON jucați la sloturi, Live Cazino sau Bingo, se acordă câte un tichet la extragerea săptămânală. În fiecare săptămână de campanie se oferă următoarele premii pentru 150 de norocoși: 3.000 RON locul 1, 1.000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50, câte 200 de rotiri la 20 Super Hot pentru locurile 51 până la 100, Vouchere Bingo de 20 RON pentru locurile 101 până la 150. 

În plus, la aceste extrageri săptămânale se pot câștiga și două motociclete surpriză Harley Davidson. La fiecare tragere la sorți sunt luate în calcul toate tichetele acumulate în săptămâna aferentă.

Motociclete Harley Davidson customizate special de ambasadorii Vlad Cazino

La finalul campaniei, toate tichetele din toate săptămânile de campanie sunt reactivate pentru Marea Extragere, la carese pot câștiga 3 motociclete Harley Davidson, customizate special de ambasadorii Vlad Cazino. 

Nu există limite cu privire la numărul de tichete ce pot fi acumulate în Campania Harley Davidson Vlad Cazino. De asemenea, trebuie subliniat faptul că toate jocurile de slot, jocurile de Bingo și mesele din Cazinoul live sunt incluse în această promoție – orice mize cu bani reali sunt acceptate.

Extragerile celor 150 de premii săptămânale vor avea loc în fiecare vineri, din 08.10 până în 26.11 (8 extrageri săptămânale). Orice participant poate câștiga un premiu pe săptămână și mai multe de-a lungul perioadei promoționale, dacă are rulaje eligibile în mai multe săptămâni de campanie.

Premiile în rotiri vor fi acordate la slotul 20 Super Hot (valoarea unei rotiri este de 1 RON). 

Clienții Vlad Cazino, obișnuiți cu surprizele

Vlad Cazino surprinde mereu cu astfel de campanii inedite, cu premii diferite de cele ale promoțiilor cu care sunt obișnuiți românii. Doar în ultimul an, s-au oferit lingouri de aur, gadgeturi de top pentru acasă și o mulțime de pachete cu super beneficii pentru festivalul UNTOLD. 

Premii precum VladMobilul au rămas de referință în istoria campaniilor de marketing din domeniul jocurilor de noroc online. Vlad Cazino lansează în mod consecvent asemenea campanii promoționale, arătând interes nu doar pentru atragerea de noi clienți, ci și pentru a oferi celor existenți experiențe peste așteptări în materie de divertisment online.