Printre premiile de top acordate în campania care va dura nu mai puțin de 6 săptămâni se numără inclusiv TV-uri Oled 4k gigant, Macbook Air Pro și console de ultima generație. De asemenea, espressoare profi si smartwatch-uri classy pot fi câștigate în cadrul acestei promoții la cazino care se va derula până la data de 28 februarie. În fiecare săptămână este organizată câte o tragere la sorți la care se oferă 145 de premii!

Chiar acum, în prima săptămână de campanie, se pot câștiga un Apple Watch 6 sau un iRobot Roomba 605 (locurile 1 și respectiv 2 la tragerea la sorți aferentă acestei săptămâni).  Locurile 3-5 primesc câte 1.000 RON, locurile 6-10 câte 400 RON, locurile 11-15 câte 1.000 rotiri la 20 Joker Reels, locurile 15-25 câte 300 rotiri la 20 Joker Reels, locurile 26-145 câte 100 rotiri la 20 Joker Reels. Pe site-ul acestui operator licențiat ONJN până în 2026 pot fi consultate deja premiile pentru fiecare săptămână de campanie, precum și termenii și condițiile promoției.

Cel mai cool cazino online din România, apreciat de o mulțime de români deveniți clienți fideli ai acestei platforme de jocuri de noroc licențiate local, permite participarea la campania promoțională tuturor clienților noi și existenți. Fiecare jucător trebuie doar să opteze în contul său pentru înscrierea în promoție, apoi să se bucure, pur și simplu, de jocuri! Pentru fiecare 30 RON rulați la sloturi, la mesele din Live Cazino sau bingo, se acordă câte un tichet la extragerea săptămânală. Așadar, participarea la campanie nu are un cost direct, ci vine cu extra beneficii, indiferent dacă la jocurile la care se rulează banii se obțin sau nu alte câștiguri.

“Renovează-ți casa cu gadgeturi șmecherifice! 2021 este anul tuturor posibilităților în cazinoul meu, așa că v-am pregătit o promoție fabuloasă în următoarele șase săptămâni! Vrei să-ți upgradezi casa și să arate la fel de blanao ca și castelul meu superbissim? Atunci participă la Extragerile săptămânale cu gadgeturi de top, bani și rotiri”, spune vampirul Vlad, pe vladcazino.ro.

În fiecare dintre cele 6 săptămâni de campanie, 145 de jucători norocoși vor primi o parte din fondul de premiere săptămânal de 5.000 RON, 20.000 rotiri sau chiar unul dintre gadgeturile de top. Spre exemplu, în săptămâna a doua de promoție (25 – 31 ianuarie), locurile 1 și 2 la extragere primesc un TV Sony Bravia OLED, 138.8 cm, respetiv o boxă inteligentă Google Max.

Conceptul campaniei este în spiritul unui nou început – un nou an, 2021, care se speră că va fi cât mai bun pentru toți. În fiecare săptămână de promoție, Vlad Cazino oferă premii legate de câte o cameră din casă: Holul, Livingul, Bucătăria, Dormitorul, Biroul, Camera de jocuri. În săptămâna dedicată bucătăriei, primele 2 premii sunt câte un super Espressor De’Longhi PrimaDonna SOUL, 19 bar.

Cu experiențe mereu intense oferite la sloturi, jocuri de masă (ruletă și blackjack, inclusiv în Live Casino) și Bingo, Vlad Cazino a cucerit publicul din România imediat după lansarea din 2018 și continuă să surprindă plăcut cu fiecare nou demers. Recent s-a lansat și secțiunea de Jackpot Poker, care oferă noi oportunități de divertisment online.