Igor Tikhonov (foto) se alătură echipei URSUS Breweries după ce a ocupat postul de Managing Director al filialei SABMiller din Slovacia, începând din martie 2012. În timpul mandatului său în Slovacia, Tikhonov a contribuit la consolidarea poziției pe piață a companiei și a dezvoltat portofoliul de produse, generând performanță financiară prin creșterea veniturilor și implementarea unei serii de inițiative generatoare de valoare.
 
Igor și-a început cariera în Mars în 1993, având o serie de roluri comerciale și de management general în Federația Rusă și în Comunitatea Statelor Independente – CSI (Ucraina, Belarus și Kazahstan).

El s-a alăturat companiei SABMiller în 2001 pe postul de Director de Vânzări pentru Federația Rusă. În această poziţie, a dezvoltat cu succes o organizaţie comercială puternic orientată spre promovarea unui portofoliu de mărci premium, pentru care a implementat rețele de distribuție pe mai multe canale și în mai multe regiuni, la nivel național.
    
În 2006, el a fost promovat ca Director de Dezvoltare Strategică pentru Rusia, unde a coordonat un amplu proces de planificare strategică, destinat să consolideze poziția companiei în Rusia și țări din CSI. Ulterior, a preluat poziţia de Director General CSI, dezvoltând cu succes operațiuni de export cu o serie de țări din Comunitatea Statelor Independente, între 2007 și 2008. Numit Director General pentru filiala din Ucraina în 2008, Igor Tikhonov a pus bazele companiei împreună cu o echipă de management multi-funcțională și a relansat portofoliul de branduri locale de bere printr-un plan de afaceri de succes.

În luna martie 2012, după crearea alianței SABMiller-Efes, Tikhonov a preluat poziţia de Director General în Slovacia. Igor vorbește limba engleză și rusă, deținând o diplomă în inginerie aeronautică, obținută la Universitatea din Moscova.  

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc (Africa de Sud), e unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu afaceri de peste 300 mil. euro. Mărcile sale sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.