De fapt, perioada de graţie poate ajunge până la 110 zile, în funcţie de data semnării contractului.

Pentru a beneficia de avantajele creditului “Soluţia Avantaj”, clienţii trebuie să achiziţioneze produse a căror valoare depăşeşte 800 lei.

Vorbim de un credit de nevoi personale, care se poate acorda pe o perioadă de maximum 5 ani (60 luni).

Astfel, dacă un client nu a achitat integral creditul în perioada de graţie, după trecerea acesteia, el va plăti o dobândă de 14,95% pentru creditele cu maturitate de până în 48 de luni sau o dobândă de 9,90% pentru creditele pe o perioadă de peste 48 luni, maximum 60 luni, au exlicat pentru Capital reprezentanţii BRD Finance.

Prin intermediul creditului Soluţia Avantaj, clienţii Dedeman pot cumpăra orice articole DIY – Do-It-Yourself (pentru grădina, mobilier, electronice sau electrocasnice etc),  de minimum 800 lei, fără comision de acordare credit şi, în plus, bucurându-se de posibilitatea de a opta în privinţa modalităţii de rambursare: integral, fără costuri, în perioada de graţie, sau prin achitarea de rate lunare cu dobândă fixă, în condiţiile menţionate la semnarea contractului.

Exemplu

Dacă un client care achiziţionează din Dedeman, de exemplu, articole destinate instalaţiilor termice şi materiale de bază în construcţii în valoare de 2.000 lei, pe data de 22 aprilie 2013, poate returna integral, într-o singură tranşă, exact valoarea cumpărăturii (2.000 lei) până la data de 1 august 2013 (pentru scadenţa în data de 03.08.2013), beneficiind astfel de 0 lei costuri şi de 100 zile de perioadă de graţie.

Creditul Soluţia Avantaj poate fi obţinut foarte simplu la birourile operatorilor de credit BRD Finance IFN S.A din cadrul magazinelor Dedeman, în baza unei documentaţii minimale – actul de identitate şi un document care să justifice veniturile. În plus, răspunsul la solicitarea de acordare a creditului este furnizat în cel mult două ore, astfel încât, odată obţinute toate aprobările, clientul poate semna contractul în aceeaşi zi, şi ulterior prelua acasă produsele dorite.