Balaci preia noua funcţie începând cu data de 7 februarie 2013, în urma unui contract de management semnat cu compania de cloud. În perioada următoare, acesta va asigura şi consolida poziţia companiei ca lider de piaţă pe segmentul de soluţii cloud pentru IMM, precum şi implementarea strategiei care are în vedere dezvoltarea regională a companiei Ymens.

În urma acestei numiri, Călin Butunoi devine Country Manager România, va raporta direct noului CEO şi va avea ca atribuţii principale implementarea strategiei de business şi creşterea performanţei organizaţiei.

Bogdan Balaci are o experienţă de 23 ani în sectorul IT, peste şase ani în diferite funcţii de management, iar până în noiembrie 2012 a ocupat postul de Country General Manager în cadrul IBM România.

Ymens este compania de cloud care oferă soluţii pentru IMM, adaptate cerinţelor mediului de afaceri din România şi dezvoltate în concordanţă cu cadrul juridic şi fiscal local. Platforma de tehnologie cloud a fost dezvoltată în urma unei investiţii de un milion de euro.

Cloud este o infrastructură IT aflată într-un datacenter care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicaţii dedicate companiilor. Soluţiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicaţii dedicate. (Sursa: Agerpres)