Campania promoţională răsplăteşte clienţii noi care decid să-şi încaseze salariul prin bancă, oferindu-le, încă de la deschiderea contului, un bonus a cărui valoare depinde de nivelul venitului.
Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking şi pentru linia de Call Center dedicată, precum şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca şi două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci.
În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit ataşat Contului de salariu returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumpărături la supermarketuri şi benzinării din toată ţara. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.
De asemenea, banca nu percepe comision pentru plăţile în valoare de până la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permiţând astfel clienţilor să-şi administreze venitul lunar şi să-şi plătească facturile într-un mod convenabil.