În topul vânzări se poziţionează brandul Dormeo, pentru care rămân valabile ofertele pentru saltelele adiţionale, perne şi accesorii. Astfel, la saltelele Dormeo Renew există discounturi de 50%, pernele se vând cu 79 lei în loc de 149 lei, iar un umidificator de camera costă cu 190 lei mai puţin.
Tot în topul vânzări se află şi gama produselor de gătit cu strat ceramic Delimano, tigaia Dry Cooker putând fi achiziţionată la 129 lei.
De asemenea, compania slovenă anunţă reduceri şi la bocancii de iarnă  şi ciymele Walkmaxx.
Doar azi mai sunt valabile reducerile la electrocasnice şi la articolele de curăţenie.
Ofertele sunt disponibile online în reţeaua site-urilor Studio Moderna, dar şi în reţeaua de magazine Dormeo şi Top Shop.
Compania slovenă deţine 20 de magazine Top Shop şi Dormeo pe piaţa locală, în care sunt comercializate mai mult de 500 de produse casnice din gama Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark, cosmetice Ivyss, dar şi articolele Dry Cooker şi Hot Pan.
Studio Moderna, care îşi desfăşoară operaţiunile în 22 de ţări din Europa, are circa 200 magazine în lanţul propriu de distributie şi peste 5.000 de angajaţi. La nivel regional compania îşi promovează produsele pe 120 de site-uri proprii.
Compania a realizat în 2011 o cifră de afaceri de 33 de milioane de euro pe piaţa locală.