“Allview oferă un telefon Dual SIM performant, cu procesor Dual Core şi ecran Super Amoled Plus, pentru toţi cei care vor să se bucure de tehnologia modernă”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager la Allview.

Smartphone-ul P4 DUO este versiunea cu procesor Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran Super Amoled Plus de 4,3 inch, care a înregistrat un succes neaşteptat pe piaţă. Telefonul beneficiază în premieră de interfaţa grafică Berry dezvoltată de Allview şi vine echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Printre caracteristicile esenţiale ale telefonului se numără procesorul Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB şi o cameră foto de 8 MP cu autofocus, led flash, HDR, model OV8830, fiind printre cele mai apreciate 10 camere de pe piaţă. Smartphone-ul beneficiază şi de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioară şi efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigură o experienţă sonoră uimitoare.

P4 DUO, disponibil în variantele alb şi negru, va avea un preţ recomandat de 1.299 lei. Protecţia antivirus a smartphone-ului este oferită în exclusivitate de Bitdefender.