Furnizor global de servicii de handling pasageri, rampă și cargo, Menzies Aviation  activează din 1995 în 132 puncte de lucru din 29 de țări, cu o echipă de 17.000 de angajați ce oferă servicii de manipulare unui număr de peste 500 de linii aeriene, operând mai mult de 800.000 zboruri și 1,7 mil. tone cargo anual.
Asistența integrată  oferită de ZRP firmei Menzies Aviation a inclus analiza documentelor relevante și redactarea raportului de analiză diligență, negocierea contractului de vânzare-cumpărare acțiuni și implementarea formalităților post-semnare (redactare documente corporative).
Potrivit lui Cătălin Micu, cel care a coordonat echipa de avocați ZRP, „elementul distinctiv al tranzacției a fost reprezentat de gradul de specializare al business-ului achiziționat de clientul nostru”. Prin această operațiune „a fost completat cu ultima piesă puzzle-ul românesc”, spune Cristian Paris, General Manager Menzies Aviation România, prin includerea serviciilor cargo compania britanică extinzând gama de servicii oferite clienților săi pe Aeroportul Otopeni.
Echipa de avocaţi de la Zamfirescu Racoti Predoiu implicată în această tranzacţie a fost formată din Cătălin Micu – Managing Associate, Iuliana Negoiţă – Senior Associate, ambii avocați în cadrul departamentului consultanță, coordonat de  Ioana Racoţi – Senior Partner.