Este primul hipermagazin Mobexpert aflat la vest de oraşul Sibiu şi, în acelaşi timp, cel mai spectaculos dintre magazinele din afara Capitalei. Clienţii Mobexpert din Oradea vor avea la dispoziţie, la fel ca în restul magazinelor, consiliere personalizată pentru mobilarea şi decorarea căminelor, fie că este vorba despre o locuinţă nouă sau doar de o schimbare de atmosferă. ”Clienţii noştri constituie clasa activă a României; sunt acei oameni care îşi construiesc vieţile şi carierele cu ambiţie, pasiune şi seriozitate şi fac economia să meargă. În acelaşi timp, reprezintă şi categoria cea mai lovită de criză. Noi credem că le datorăm respect şi le-am promis confort, produse foarte frumoase, de valoare, la cele mai bune preţuri pe care le putem obţine. Magazinul pe care îl deschidem azi în Oradea ilustrează această promisiune” a declarat Dan Şucu, Preşedintele Grupului Mobexpert.
În ciuda perioadei economice dificile, Mobexpert mizează pe creşterea semnificativă a magazinelor din afara Bucureştiului (cu un plus de vânzări de 20% de la începutul acestui an) şi pe potenţialul de dezvoltare viitoare a oraşelor importante.  „Era Shopping  Park devine în acest moment cea mai mare și cea mai importantă destinație de cumpărături pentru casă din Oradea. Plănuim să ne continuăm expansiunea și în viitor, să aducem noi retaileri în oraș și că creăm locuri de muncă pentru orădeni” a declarat Graham Kilbane, Director de dezvoltare pentru România al Argo, companie ce deține complexul Era.  

Echipa magazinului va număra în total peste 40 de angajaţi şi va oferi gama completă de servicii Mobexpert: transport şi montaj gratuit la domiciliu pentru achiziţii peste o anumită valoare; un produs special de creditare pentru clienţii Mobexpert; cecuri cadou şi carduri de fidelitate, precum şi servicii de design.