Reducerea cu 30% a onorariilor notarilor publici, preţurile foarte mici pentru maşinile recurepate de la rău-platnici şi lansarea oficială a noului model iPhone 3GS  pe piaţa locală sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Onorariile notarilor publici la autentificarea contractelor de vânzare-cumpărare şi a contractelor de ipotecă încheiate pentru cumpărarea de imobile prin intermediul programului guvernamental „Prima Casă”, au fost reduse cu 30%, printr-un ordin al Ministerului Justiţiei, informează zf.ro.

Firmele de leasing au ajuns fără voia lor să fie un concurent serios pentru samsarii de maşini. Odată cu adâncirea crizei financiare, zeci de mii de români cu automobile cumpărate în leasing au ajuns în situaţia de a nu mai putea plăti ratele lunare. Astfel că maşinile au ajuns în cele din urmă la companiile finanţatoare care au acum parcurile mai pline ca niciodată, anunţă cotidianul.ro.

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, va lansa, vineri, la ora 00:00, iPhone 3GS, la preţuri variind între 199 şi 519 euro, potrivit capital.ro.

Alte ştiri importante din economie

Criza aruncă retailerii IT clasici în online (money.ro)

BRD a aprobat 30 de credite ipotecare prin Prima Casă (wall-street.ro)

AFI Palace Cotroceni, închiriat în proprţie de 90% (capital.ro)

Euro, la cel mai redus nivel din ultima lună (antena3.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.