Fondurile europene pentru HR, consultanţii fiscali nemulţumiti de legea privind neimpozitarea profitului reinvestit şi retailerii care mută războiul pe terenul mărcilor proprii sunt principalele titluri ale zilei din.ro

“Un număr de 446 de beneficiari care au depus anul trecut proiecte pentru finanţare din fondurile europene pentru resurse umane au încheiat deja contracte cu AMPOSDRU, autoritatea de management care gestionează programul. „Au fost selectate 634 de proiecte pentru a fi finanţate din fondurile alocate pentru 2008 şi au fost semnate contracte de finanţare pentru 446 de proiecte, în valoare totala de 487 mil. euro”, susţin reprezentanţii AMPOSDRU,” zf.

“Reprezentantii Camerei Consultantilor Fiscali se declara nemultumiti de forma in care scutirea de impozit a profitului reinvestit este reflectata in textul de lege, motivand ca, in forma propusa, ea nu va reprezenta o scutire de impozit pe profit, ci doar o amanare pe termen scurt la plata acestuia,” relatează wall-street.ro.

“Retailerii din România au lansat o adevărată ofensivă pe piaţă  prin mărcile proprii, care ocupă tot mai mult spaţiu pe rafturile din magazine. Noi lansări de produse sub mărci proprii continuă să fie lansate în plină criză. Ambiţiile retailerilor vizează ca segmentul „private label” să aducă până la 25% din vânzările totale,” capital.ro.

Alte titluri importante din economie

 Credit în lei sau în euro? (evz.ro)

Directorul general al Rockefeller & Co s-a sinucis (antena3.ro)

Anul şcolar, întâmpinat cu o singură speranţă: bursele în străinătate (românialiberă.ro)

Chiriile din Bucureşti, pe locul şase în estul Europei (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 14:00, pe capital.ro, BUSINESS BLOGGING REPORT