Anunţul ministrului Berceanu privind demiterea directorul general al Aeroportului Otopeni, amenzi de 360.000 de euro pentru şcolile de şoferi din Bucureşti şi înjumătăţirea vânzărilor de autoturisme noi pe piaţa locală sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a demis marţi pe directorul general al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” (Otopeni), Sorinel Ciobanu, numit în funcţie săptămâna trecută la propunerea PSD, anunţă standard.ro.

Consiliul Concurenţei (CC) a aplicat o amendă de peste 1,5 milioane lei unui număr de 32 de agenţi economici de pe piaţa de şcolarizare auto din Bucureşti, care au făcut o înţelegere de tip „cartel” pentru practicarea unui preţ minim, au declarat marţi reprezentanţii instituţiei, conform tmctv.ro.

Vânzările de automobile noi din România au căzut cu 43,1% în mai, la 13.336 unităţi, şi cu 49,2% în primele 5 luni, la 57.894 unităţi, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA) din România, anunţă capital.ro.

Alte titluri importante din economie

Ce face o bancă fără bani? O loterie (capital.ro)

Americanii încep angajările în domeniul financiar-bancar (wall-street.ro)

O licitaţie pentru un pranz cu Warren Buffett a atras până acum 70.100$ (dailybusiness.ro)

Producţia de autovehicule din România a crescut cu 8,1% în mai şi cu 3,6% la cinci luni (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.