Creşterea numărului de locuinţe livrate în prima jumătate a anului, declaraţii ale unor manageri de top privind relaţiile cu angajaţii şi scăderea cu 29% a investiţiilor în economia românească sunt principalele titluri ale zilei din .ro.

Numărul locuinţelor livrate în primul semestru al acestui an a fost mai mare cu 1.248 unităţi faţă de primele şase luni din 2008, ajungând la 23.501, peste jumătate dintre acestea fiind construite în mediul urban, spre deosebire de anul trecut când proporţia era inversată, potrivit Institutul Naţional de Statistică (INS), anunţă capital.ro.

„Presiune” pare a fi cuvântul de ordine în această perioadă, atât în ceea ce priveşte conducerea unei companii, cât şi în privinţa gestionării relaţiei manager-angajat. Chiar şi aşa, sunt câteva greşeli pe care un bun manager ar trebui să le evite, potrivit wall-street.ro.

Scad investiţiile în economia naţională. Conform datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică valoarea investiţiilor din cel de-al doilea trimestru a scăzut cu 29% faţă de aceeaşi perioada a anului trecut, subliniază money.ro.

Alte titluri importante din economie

Băncile vor trebui să cunoască totul despre clienţii lor (zf.ro)

Zapp a lansat prima reţea HSPA+ din România (dailybusiness.ro)

Guvernul ar putea amâna până luni depunerea în Parlament a legii unitare de salarizare (wall-street.ro)

Bursa deschide cu scăderi de peste 2%,după corecţiile abrupte din SUA (money.ro)

Nu rata astăzi, la ora 14:00, pe capital.ro, BUSINESS BLOGGING REPORT