Deciderea normelor metodologice pentru „Prima Casă”, previziunile preşedintelui României privind recesiunea şi un material despre fiabilitatea Daciei sunt principalele subiecte economice ale zilei.

Guvernul s-a reunit astăzi, începând cu ora 10.00, într-o şedinţă extraordinară, la finalul căreia urmează să fie stabilite normele metodologice pentru programul Prima Casă”, informează evz.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la şedinţa de Guvern, că optimismul BNR nu are acoperire, câtă vreme va fi scădere a PIB şi în T2, ceea ce înseamnă intrarea în recesiune a României, iar în aceste condiţii Executivul trebuind să asigure plata salariilor, scrie tmctv.ro.

Jurnaliştii francezi de la revista „Auto Plus” au făcut un sondaj la 50 de service-uri auto pentru a afla care sunt maşinile cu cele mai multe probleme. Surprinzător, alături de alte mărci celebre, ca Honda, BMW sau Skoda, Dacia nu se află printre maşinile care să te lase pe marginea şoselei, arată adevarul.ro.

Alte titluri importante din economie

Vasile Blaga are datorii de peste un milion de lei (adevarul.ro)

Românii care muncesc ilegal în Irlanda au intrat în vizorul autorităţilor (tmctv.ro)

A. Vasilescu: Băncile nu vor mai da credite până când populaţia nu îşi va recăpăta capacitatea de îndatorare (realitatea.net)

Nu rata mâine, la ora 08:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice al zilei.