1. Trei destinații într-una singură!

Halkidiki este mai mult decât o destinație: sunt trei! Descoperiți cosmopolita Kassandra, puritatea naturii în Sithonia și experimentați partea autentică din Estul Peninsulei Halkidiki, toate acestea într-o singură vară!

  1. Unicitatea Sfântului Munte Athos !

Ca parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, Muntele Athos rămâne o sursă de spiritualitate și o mostră de frumusețe naturală pură și rară, care te fascinează, de fiecare dată.

  1. Definiția verii!

Tot ceea înseamnă vară, puteți găsi aici! Soare-Nisip-Mare! Cu 1.000 de plaje – majoritatea cu intrarea lină în mare, pentru momente lipsite de griji, cu ape cristaline si calde, Halkidiki este destinația nr. 1 ce dispune de cele mai multe plaje premiate cu distincţia  Steag Albastru din Grecia, invitându-vă să le experimentaţi!

  1. Inima tradiției

Satele pitorești pe care le admiri pe cărțile poștale cu suveniruri? Le găsiți aici! Arhitectura tradițională, peisajul magnific cu vegetaţie abundentă, puritatea naturii te întâmpină în Nikiti, Arnaia, Athytos, Parthenon și în alte sate tradiționale care merită vizitate iar şi iar.

  1. Insula Ammouliani – un mic paradis albastru

Ammouliani este diamantul vacanței tale! Lumina albă, nisipul fin și apele albastre, cristaline te fascinează, te învăluie și te revigorează, te încarcă în fiecare vară cu imagini de care să îți aminteşti cu plăcere în fiecare iarnă.

  1. Pofta bună …

… să ai pentru că în Halkidiki vei … deveni un gurmand! Fiecare masă este o sărbătoare delicioasă, ce abundă în produse locale și ingrediente de calitate oferite de pământul binecuvântat și de marea din Halkidiki: faimoasa sa miere, lactate de cea mai bună calitate, vinuri rafinate și bineînțeles fructe de mare proaspete și crustacee care se pescuiesc zilnic de către localnici.

  1. Oamenii ei inimoşi

Aici, ospitalitatea caldă vă îmbrățișează din primul moment. Un salut de „bună dimineața” zâmbitor și disponibilitatea de a ajuta sunt caracteristici ale oamenilor pozitivi şi plini de energie  din Halkidiki. Cei care își aduc aminte numele tău, care te ospătează și care sunt fericiți să îţi prezinte frumusețile locului lor în fiecare vară.

  1. La mare … altfel!

Farmecul Peninsulei Halkidiki se desfășoară complet … sub apele sale cristaline! Scufundați-vă în magia lumii subacvatice, cu destinații pentru scafandri de toate nivelurile și descoperiți o destinație de scufundare plină de imagini uimitoare și fermecătoare ale vieții subacvatice.

  1. Pe urmele lui Aristotel

Îți pornești călătoria în istorie, cu mii de ani în urmă, având ca ghid pe marele filosof grec, Aristotel, născut și crescut în Halkidiki! Descoperiți gândurile și viziunea filosofului grec în Stageira Antică, locul său de naștere și în parcul omonim Aristotel.

  1. Fii „naufragiat” pentru o zi!

Ce se întâmplă în cazul în care îţi doreşti o mică escapadă? Insulele pitorești Drenia și Diaporos vă așteaptă. Diamantele Peninsulei Halkidiki, cu apele lor cristaline, aproape suprarealiste și nisipul fin, îți vor fura inima, pentru totdeauna!

  1. Explorator de natură…

… vei fi într-o continuă plimbare, în pădurile verzi din Halkidiki! Rețeaua europeană NATURA 2000 protejează pădurile de o frumusețe rară, cu poteci minunate, ideale pentru pasionații de natură care se pot bucura de priveliște și de imaginile panoramice din vârful colinelor.