Clinica ei are trei cabinete medicale, patru săli de tratamente, două săli de operaţii şi un laborator propriu de histopatologie, care este dotat şi funcţionează conform standardelor internaţionale. La sfârşitul anului 2015, Mihaela Leventer a înfiinţat şi o fundaţie care-i poartă numele şi se ocupă de sănătatea pielii. Antreprenoarea a înfiinţat fundaţia pentru că îşi doreşte să lase ceva în urma ei. Mai mult, ea vrea să întorcă spre comunitate cunoştinţele pe care le-a strâns în toţii anii în care şi-a  făcut, cu pasiune, profesia.

De-a lungul timpului, Mihaela Leventer a încercat să aducă în România ultimele descoperiri ale medicinei, precum şi tehnologiile inovative din domeniu. Ea a cumpărat primul aparat IPL din ţară. Totodată, a fost primul dermatolog care a făcut tratamente estetice cu toxină botulinica şi acid hialuronic, organizând cursuri şi pentru alţi colegi. Tot ea a făcut primul implant de păr, prima aspirare de glande sudoripare, prima epilare laser sau primele peelinguri. Prin urmare, deschis drumul procedurilor estetice în dermatologie şi a fost motorul dezvoltării acestora în România. A ajuns preşedintele pe Europa al Uniunii Societăţilor de Medicină Estetica, o organizaţie cu 32 de ţări participante din întreaga lume. Întrebată ce ar face dacă ar avea un an sabatic, Mihaela Leventer spune că ar relua lecţiile de pian.

În copilărie a studiat 12 ani acest instrument, dar apoi a renunţat. Apoi, crede că s-ar întoarce la prima pasiune. “Aş studia sociologia, care a fost visul meu din tinereţe. Aş vrea să înţeleg mecanismele comportamentului uman, al grupelor de populaţii, dezvoltarea lor”, spune Leventer.