Marcel Ciolacu, critici dure la adresa celor care se laudă cu munca altora

Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedinte al PSD, s-a aflat sâmbătă, 18 mai, la Bacău.

Liderul PSD a vorbit şi pe marginea investiţiei majore de la Pavilionul Municipal al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Ciolacu a lăudat munca depusă de Consiliul Judeţean Bacău, dar şi de europarlamentarul Dragoş Benea.

În acest context, Marcel Ciolacu a făcut câteva referiri la modul în care politicienii ar trebui să se comporte. Prim-ministrul a criticat atitudinea celor care încearcă să iasă în faţă şi să se laude sau chiar să-şi atribuie munca făcută de alţii.

Liderul PSD spune că nu s-ar mai putea uita în oglindă şi nu ar mai putea vorbi cu propriul copil dacă ar ajunge să facă aşa ceva.

Marcel Ciolacu spune că nu va minţi niciodată pentru interesul electoral.

„Cel mai urât lucru posibil în politică, să încerci să ieşi în evidenţă şi să te lauzi cu munca altuia. Asta am constatat astăzi.

Ca să înţelegem anvergura investiţiei şi viziunea pe care au avut-o Consiliul Judeţean împreună cu domnul Benea să apari şi să te lauzi cu munca altuia.

Pe cuvânt de onoare, eu nu m-aş putea uita în oglindă, eu nu m-aş putea uita la copilul meu, să-i spun: «Ştii, fiule, eu astăzi m-am dus şi m-am lăudat cu munca altuia. Eu, astăzi, pentru un interes electoral, am fost nevoit să mint»”, a declarat premierul Ciolacu sâmbătă, 18 mai, de la Bacău.

România investeşte masiv în sănătate

Pe pagina sa de socializare, şeful Guvernului a mai transmis şi un mesaj legat de construcţia de spitale în România.

3 spitale regionale se construiesc în prezent în România. Alte peste 210 unități medicale au fost reabilitate și modernizate și multe altele se află în execuție sau în curs de finalizare, a indicat Ciolacu.

„În ultimii doi ani, au lucrat împreună și au reușit nu doar deblocarea proiectului, dar și obținerea finanțării prin PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

PSD își respectă promisiunile! Am înțeles că, odată cu dezvoltarea economică a acestei țări, nu doar veniturile românilor trebuie să crească, ci și serviciile sociale – sănătate și educație –  trebuie dezvoltate și aduse la nivel european.

Facem progrese rapide în privința construcției și modernizării unităților sanitare. Avem 3 spitale regionale care se construiesc, peste 210 unități medicale au fost reabilitate și modernizate și multe altele în execuție sau în curs de finalizare, cum este cel de aici, de la Bacău.

Este un efort masiv la nivel național, finanțat cu miliarde de euro din bani europeni și de la bugetul de stat!”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.