El a mai spus că Liviu Dragnea este cel mai potrivit să conducă partidul în continuare pentru că are experienţa multor campanii electorale pe care le-a condus.

'Am votat cu Liviu Dragnea pentru că este cel mai potrivit pentru a conduce partidul în continuare, este omul care până acum ne-a condus în atâtea campanii electorale şi este cel care ne va conduce bine în continuare, având în vedere că anul 2016 este extrem de complicat din punct de vedere politic, cu alegeri locale şi parlamentare. Sunt convins că avându-l pe Liviu Dragnea preşedinte al partidului avem şanse mari să câştigăm atât alegerile parlamentare, cât şi pe cele locale', a afirmat Pâslaru.

Deputatul a menţionat că duminică este o zi specială pentru că este pentru prima dată în istoria unui partid din România când preşedintele este ales de toţi membrii de partid prin vot direct.

'Astăzi este o zi specială în viaţa partidului pentru că este pentru prima dată în istoria PSD şi a unui partid politic din România când toţi membrii unui partid îşi aleg preşedintele. Membrii noştri de partid sunt mulţumiţi că sunt întrebaţi, consultaţi în legătură cu viitorul partidului şi că pot să-şi aleagă direct preşedintele. Sunt peste 20.000 de membri PSD Galaţi care participă la vot şi care vor răspunde şi la un chestionar în care sunt întrebaţi despre activitatea celor care conduc judeţul la nivel local şi ce face PSD la nivel naţional', a precizat Pâslaru.

Social-democraţii îşi aleg duminică preşedintele, singurul candidat la această funcţie fiind actualul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea. AGERPRES