Japonezii de la Sony au venit în Las Vegas cu cele mai noi şi mai performante televizoare. Sony a extins gama televizoarelor 4K la trei serii, fiecare având 7 modele, iar gama de televizoare Full HD include 6 serii a câte 14 modele.

Vârful de gamă este  BRAVIA X95. Televizorul include tehnologia X-tended Dynamic Range PRO care triplează efectul funcției HDR, astfel încât să rezulte un contrast senzațional în fiecare scenă. Această tehnologie menține un consum redus de energie, diminuând în mod exact iluminarea zonelor întunecate și redirecționând energia pentru iluminarea zonelor luminoase. Un algoritm unic ce poate susține această eficiență în consumul de energie permite tehnologiei X-tended Dynamic Range PRO să redea imagini întunecate mai profunde și imagini luminoase mai iluminate, accentuând efectul HDR .

În cazul în care ești pasionat de programele sportive, 4K/60p este standardul ideal de a viziona imagini în mișcare rapidă, iar noile televizioare Sony 4K sunt alegerea perfectă fiind compatibile cu noul standard HDMI 2.0. Totodată, noile televizoaresunt compatibile cu MHL 3.0 care suportă ieșire 4K de la smartphone-uri și tablete. În plus, noua gamă 4K include și un nou decodor care suportă un codec HEVC și poate reda conținut 4K/60p cu ajutorul serviciilor de streaming de pe internet, cum este Netflix .

Un nou design

BRAVIA adaugă un suflu proaspăt cu noi aspecte datorită formei inovatoare Wedge, care crește stabilitatea televizorului, chiar dacă acesta are o diagonală generoasă. Prin coborârea centrului de greutate al televizorului, a fost redusă dimensiunea stativului, astfel încât televizorul poate fi amplasat lipit de perete sau pe o masă mai îngustă. Noile televizoare cu design Wedge oferă mai mult spațiu pentru cele două boxe cu design tubular și tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Designul boxelor crește capacitatea acestora, astfel încât acestea reproducsunete puternice, cu bas, fără distorsiuni.

Noua gamă de televizoare BRAVIA 4K Ultra HD și LCD Full HD de la Sony este disponibilă începând cu primavara acestui an.