Horoscop Mariana Cojocaru. Ce se va întâmpla în 2024?

Horoscop Mariana Cojocaru. Ce se va întâmpla în anul 2024?

Mariana Cojocaru a adus în discuție perspectivele horoscopului pasiunilor pentru anul 2024. Horoscopul pasiunilor pentru 2024 aduce cu sine o vibrație creativă, o iubire plină de intensitate.

Acest aspect este atribuit artiștilor aprinși de cele șapte muze ale astrologiei. Pentru unii, pasiunea va consta în acumularea de avere, în timp ce pentru alții se va manifesta sub forma unei pasiuni de-o noapte sau a dorinței de a avea o relație perfectă în doi.

Prima zodie în care pasiunea va fi activă este Fecioara, până în vara anului, urmată apoi de zodia Balanță, cu pasiuni riscante precum sporturile extreme. Totuși, se subliniază că cei care nu îndrăznesc, nu câștigă, chiar dacă implică un risc. Cu toate acestea, se recomandă precauție, deoarece zona de risc poate ascunde pericole.

Pasiuni creative în 2024 vor experimenta zodiile Vărsător, Taur, Leu și Scorpionul, fiind considerate zodii fixe. Acești nativi vor fi mai înțelepți și mai puțin agitați. Eforturile constructive sunt încurajate, însă agitația fără un scop sau pentru o cauză pierdută poate fi nefructuoasă.

Anul 2024 aduce pasiuni creative care, muncite cu perseverență, pot aduce beneficii, inclusiv o poziție socială privilegiată și câștiguri financiare. Unele zodii, cum ar fi Săgetător, Pești, Gemeni și Fecioară, vor descoperi noi hobby-uri, cu condiția să nu fie axate pe plăcerile carnale, manipulări sau arta seducției și abandonului.

Astfel, se subliniază că pasiunile autentice, care au la bază inspirația și influența muzei, pot deveni nu doar o sursă de satisfacție personală, ci și o carieră sau o modalitate de a câștiga venituri, se arată în segmentul AstroSpecial de la Playtech Știri.

Mariana Cojocaru 1
SURSA FOTO: Facebook, Astrolog Mariana

Zodiac Chinezesc. 2024, anul dragonului de lemn

Anul 2024 aduce cu sine anul Dragonului de Lemn în calendarul zodiacului chinezesc. În tradiția chineză, dragonul simbolizează succesul în carieră și puterea socială. Cu alte cuvinte, se anunță un an prosper. Noul An Chinezesc va începe la data de 10 februarie 2024 și se va încheia la data de 28 ianuarie 2025.

Pentru cei sub semnul dragonului, acest an promite noroc și oportunități financiare abundente, iar relațiile personale pot să devină mai profunde.

Anul Dragonului de Lemn favorizează inițiativele îndrăznețe, oferind un cadru propice pentru a urmări obiective ambițioase.

Puteți afla ce zodie sunteți în zodiacul chinezesc AICI.

dragonul de lemn
SURSA FOTO: Dreamstime