Greva de la British Airways începută sâmbătă de personalul navigant al companiei aeriene britanice afectează şi zborurile de pe Aeroportul Henri Coandă.

Românii care vroiau să ajungă la Londra, astăzi, cu British Airways au fost anunţaţi că zborul de la ora 13.15 a fost amânat, iar cel de la ora 15.35  a fost anulat.

Angajaţii British Airways au intrat în grevă după eşecul ultimei tentative de conciliere. Între 1.100 şi 1.950 de zboruri ale British Airways vor fi anulate în timpul celor trei zile de grevă. Reprezentanţii companiei îi sfătuiesc pe românii care şi-au luat bilete să contacteze British Airways pentru găsirea unor soluţii alternative.

„Ca urmare a deciziei sindicatului echipajelor de cabina de a intra în greva, British Airways a anulat o parte din zborurile între Bucureşti Henri Coandă şi Londra Heathrow din 20, 21, 22 şi 23 Martie 2010”, se arată într-un comunicat pe site-ul aeroportului din Capitală.
 
„Persoanele care sunt în posesia unui bilet de avion British Airways pentru datele menţionate mai sus pot contacta biroul din Bucureşti la numărul de telefon 0040213032222 sau prin email la adresa [email protected] pentru a permite British Airways găsirea unei soluţii alternative pentru transportul acestora la destinaţia finală, fie în aceeaşi dată sau la o dată ulterioară”, se mai arată în comunicat. 
 
SURSA: otp-airport.ro