Compania Xerox Romania a lansat doua noi pachete, Special Event Services (SES) si Business Innovation Services (BIS), destinate productiei de documente pentru evenimente, respectiv procesarii imaginii si datelor (imaging), informeaza un comunicat al companiei. 

“Pachetul SES a prins contur in urma experientei cumulate in participarea la organizarea logistica a evenimentelor de diferite anverguri”, spune Razvan Botezatu, Xerox Global Services Manager, Xerox România.

In cadrul serviciului SES o echipa Xerox efectueaza transportul si instalarea echipamentelor necesare, si acorda asistenta tehnica pe tot parcursul evenimentului. Echipamentele pot fi instalate la compania-client sau intr-o locatie aleasa de acesta, si in caz ca exista aparate proprii se poate realiza o configuratie astfel incat sa fie incluse. Serviciul SES presupune ca numarul de echipamente si de operatori sa fie stabilit impreuna cu organizatorul, in functie de dimensiunile evenimentului, de tipul de operatiuni dorit si de volumul de documente. 

„Principalele avantaje ale companiilor care apeleaza la serviciile noastre de imaging sunt economia mare de timp si de buget, precum si acuratetea de peste 99% a datelor extrase din documentele pe suport de hartie”, spune Razvan Botezatu, Xerox Global Services Manager, Xerox Romania. 

Serviciul BIS ofera scanarea documentelor in format de hartie si extrage informatiile. Se poate efectua atat in centrele specializate Xerox cat si in locatia beneficiarului. Totodata, se poate asigura si integrarea documentelor electronice in aplicatii interne de tip Document Management, ERP, CRM, Core Banking sau HR apartinand clientului. Compania Xerox isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca de peste 35 de ani si ofera solutii de tipul outsourcing, production environment, office environment si office printing, precum si hartie si medii speciale de imprimare. Reteaua indirecta de distributie a companiei Xerox Romania include 6 distribuitori, 25 de dealeri si concesionari si peste 135 de reselleri autorizati.

Sursa: Capital 16 Noiembrie 2006