Operatorul de telefonie mobila a lansat o noua solutie de e-mail mobil, compatibila cu telefoanele mobile cu sistem de operare Windows, informeaza un comunicat al companiei. Windows Mobile E-Mail ofera utilizatorilor acces mobil la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si alte aplicatii de date.

Solutia are o interfata de tip “Outlook”, utilizeaza un server Microsoft Exchange, versiuni 2003 si mai noi, si este destinata in principal companiilor. Solutia Windows Mobile E-mail este disponibila clientilor Vodafone pe doua modele de telefoane mobile, Samsung BlackJack i600 si  Vodafone 1210.

Vodafone Romania ofera clientilor 3 pachete de trafic de date si suport pentru activarea solutiei Windows Mobile E-mail si pentru configurarea terminalelor mobile. Noua solutie este disponibila incepand de astazi, prin reprezentantii de vanzari ai companiei.

Vodafone Romania are 7.954.000 de clienti si face parte din cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.

Sursa: Capital 25 Iunie 2007

Te-ar putea interesa și: