Vodafone Romania va reduce din data de 16 iunie taxa de conectare a apelurilor in roaming pentru clientii sai care utilizeaza optiunea Vodafone Passport in statele europene, informeaza un comunicat al companiei. Astfel, taxa de conectare va scadea de la 1,20 de dolari fata TVA la 0,99 dolari fata TVA, convorbirile taxandu-se conform planurilor tarifare existente ale companiei.

Vodafone Passport este o optiune de roaming care poate fi activata gratuit de catre clientii serviciului standard de roaming. Optiunea care le permite clientilor aflati in roaming sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel.

Anul acesta, Vodafone Romania a extins numarul de retele Vodafone si retele partenere in care clientii sai pot beneficia de Vodafone Passport la 29, adaugand Bulgaria si Turcia.

Vodafone Passport este disponibil acum in retelele Vodafone Albania, Mobilkom Austria, Proximus Belgia, Mobiltel Bulgaria, Cytamobile-Vodafone Cipru, Vodafone Cehia, TDC Mobile Danemarca, Swisscom Elvetia, Elisa Estonia, Elisa Finlanda, SFR Franta, Vodafone Germania, Vodafone Grecia, Vodafone Irlanda, Vodafone Italia, Bite Letonia, Bite Lituania, Lux GSM Luxembourg, Vodafone Malta, Vodafone Marea Britanie, Vodafone Olanda, PLUS GSM Polonia, Vodafone Portugalia, T-Mobile Slovacia, Simobil Slovenia, Vodafone Spania, Telenor Suedia, Vodafone Turcia, Vodafone Ungaria – in Europa si Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia in restul lumii.

Sursa: Capital 15 Iunie 2007