Subsidiara din Romania a operatorului de telefonie mobila si-a lansat serviciile proprii de telefonie fixa pentru persoane fizice denumite Vodafone Acasa, informeaza un comunicat al companiei. Acestea sunt disponibile la nivel national, in toata aria de acoperire a retelei GSM Vodafone Romania. Numerele fixe Vodafone au prefixul “0372”, urmat de alte 6 cifre.

Clientii Vodafone Acasa pot sa trimita si sa primeasca SMS-uri, in retelele mobile nationale si internationale si catre alte destinatii Vodafone fix, la aceleasi tarife ca si in reteaua mobila Vodafone. Totodata, acestia au acces gratuit la servicii suplimentare precum CostControl, afisarii identitatii, apel in asteptare, restrictionarea apelurilor si conferinta.

Telefonul disponibil pentru serviciul Vodafone Acasa contine jocuri si tonuri polifonice, iar clientii care folosesc serviciile de telefonie fixa si mobila de la Vodafone vor primi o factura unica. Pentru inceput, serviciul de telefonie fixa Vodafone este disponibil pe telefonul Sagem MyH10, oferit gratuit la activarea oricarui abonamentVodafone Acasa, dar pe viitor  Vodafone va face disponibile si alte terminale.

 

Vodafone Romania ofera clientilor patru tipuri de abonamente pentru serviciile de telefonie fixa si ofera tarife speciale pentru apelurile efectuate catre reteaua mobila Vodafone si catre celelalte retele fixe de telefonie.

Sursa: Capital 19 Iunie 2007