Vodafone România, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat Mobile Broadband Hotspot, un modem  care oferă conectare simultană la Internet a unui număr de până la cinci utilizatori, la viteze de până la 7,2 Mbps.

Modemul este echipat cu GPS şi baterie proprie pentru autonomie şi mobilitate maximă, precum şi slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de până la 16 GB, permiţând accesul la fişierele stocate tuturor utilizatorilor conectaţi.

„Ideal pentru firmele sau birourile mici care au nevoie de mobilitate, noul dispozitiv este unic pe piaţa românească şi vine la pachet cu o ofertă promoţională foarte avantajoasă, special concepută pentru a asigura o eficienţă crescută”, a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone România.

Odată cu activarea soluţiei Mobile Broadband Hotspot,  se creează instantaneu o zonă  wireless la care se poate conecta orice dispozitiv mobil, incluzând laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri care încorporează tehnologia Wi-Fi.

Noul modem este oferit gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet, cu 7,2 Mbps viteză de download pentru primii  8 GB  trafic de date, la 19 euro/lună (fără TVA).

SURSA: Vodafone