Potrivit operatorului de telefonie mobilă şi date, în cazul activării unuia dintre abonamentele Red, clienţii pot cumpăra un smartphone de top cu doar un euro şi pot opta pentru un smartphone nou în fiecare an, printr-un program special.

Totodată, serviciile de stocare şi protecţie a datelor, Vodafone Cloud şi Vodafone Protect, sunt incluse gratuit în aceleaşi pachete. În plus, clienţii care optează pentru Red primesc serviciul Zonga gratuit, pe toată perioada abonamentului, alături de alte beneficii.

Pachetul de bază al noului portofoliu Red costă 29 euro/lună şi include minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 500 MB trafic de date, spaţiu de stocare Cloud de 15 GB şi acces gratuit la Vodafone Protect. De asemenea, clienţii care au optat pentru această variantă de abonament pot achiziţiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, la preţul de un euro.

Versiunea de abonament Red 45 oferă utilizatorilor minute şi SMS-uri nelimitate în toate reţelele naţionale, apeluri nelimitate în reţelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute în reţelele europene mobile şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile. Cei care activează acest tip de abonament pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la preţul de un euro.

Abonamentul Red 65 aduce apeluri şi mesaje nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 250 de minute internaţionale în reţelele europene mobile, 4GB trafic de date, 50GB spaţiu de stocare Cloud şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile. Clienţii care încheie un astfel de contract pot achiziţiona, pentru un euro, fie telefonul Samsung Galaxy SIII, fie noul Sony Xperia Z.

Cu programul exclusiv ‘Smartphone nou în fiecare an’, clienţii ce semnează sau prelungesc un contract Red au acces la cele mai noi modele de smartphoneuri, în fiecare an. Pentru a beneficia, însă, de acest serviciu, utilizatorii pot plăti, timp de 12 luni, un tarif de 10 euro/lună la abonamentul Red 29, respectiv 15 euro/lună la abonamentele Red 45 şi Red 65. La finalul celor 12 luni, clienţii pot alege orice telefon din portofoliul Vodafone, la un preţ special, în funcţie de tipul de abonament Red.

Începând de vineri, noile abonamente Vodafone sunt disponibile şi pentru clienţii-companii, cu patru pachete, la preţuri cuprinse între 25 şi 85 de euro (fără TVA).

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 403 milioane de clienţi, înregistraţi la 31 decembrie 2012. Compania are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume.