Dictionar vizual in 5 limbi – engleza, franceza, germana, spaniola, romana, Editura Litera International, este unul dintre cele mai accesibile si utile dictionare editate pana in acest moment in Romania. In primul rand, pentru ca fiecarui termen ii este asociata o imagine foarte sugestiva, ceea ce ajuta la intelegerea si memorizarea informatiei. In al doilea rand, pentru ca vocabularul dictionarului este impartit pe grupuri tematice, care acopera majoritatea aspectelor vietii cotidiene, de la restaurant la sala de sport si de la locul de munca la spatiul cosmic sau regnul animal, astfel incat cartea si invatatura sa poata fi asociate situatiilor conjuncturale sau nevoilor concrete.


Pentru achizitionare:


Tel./Fax: (021) 319.63.93; 319.63.90,


e-mail: [email protected]

Teste IQ, de Ken Russel si Philip Carter, Editura Niculescu, cuprinde zece teste concepute de experti englezi, utile pentru toti cei care vor sa-si evalueze inteligenta, dar si pentru cei care vor sa-si imbogateasca vocabularul si sa-si perfectioneze capacitatea de calcul si rationamentul logic. Cartea cuprinde si o grila de evaluare a performantei pentru fiecare test, precum si o grila cumulativa pentru rezultatul de ansamblu obtinut la acestea.

Pentru achizitionare:

Tel.: 312.97.84, 312.97.82,

e-mail: [email protected]


Codul de procedura fiscala, de Virginia Greceanu-Cocos, Editura Lucman, contine dinamica modificarilor legislative aduse Codului de procedura fiscala de la aprobarea sa in decmbrie 2003, pana la 15 iulie 2005, cand a fost modificat prin Legea nr. 210/2005. Lucrarea contine comentarii asupra actelor normative modificatoare, dar si reglementarile cele mai frecvent folosite de organele de inspectie fiscala.

Pentru achizitionare:

Tel./Fax: (021) 222.53.17,

e-mail: [email protected]