Taiwanezii de la Asus au lansat ENGTS450 DIRECTCU, cea mai nouă placă video DirectX 11 din seria de înaltă performanţă Fermi.

Motorizată de procesoarele grafice NVIDIA GeForce GTS450, placa proiectată de Asus cu PCI Express 2.0 este visul îndeplinit al oricărui jucător pe PC.

ENGTS450 DirectCU este cu 20% mai rece şi cu 35% mai silenţioasă graţie tehnologiei DirectCU şi se supratactează prin Voltage Tweak la valori cu 50% mai mari, comparativ cu design-ul de referinţă.

Utilizând componente de cea mai bună calitate, seria ENGTS450 DirectCU câştigă stabilitate în overclocking şi durabilitate pentru folosinţă îndelungată. Modelul ENGTS450 DirectCU TOP oferă viteze cu 18% mai mari, mulţumită designului special conceput de Asus.

Tehnologia termică Asus DirectCU constă în două heatpipe-uri identice DirectCU din cupru cu o grosime de 8mm, care sunt montate cu precizie în contact direct cu procesorul grafic, favorizând disiparea rapidă a căldurii. Astfel, performanţa răcirii creşte cu 20%, iar placa devine cu 35% mai silenţioasă, la un nivel de 21dB în modul idle – zgomot abia perceptibil într-o cameră obişnuită.

Seria Asus ENGTS450 DirectCU este livrată împreună cu software-ul AIWI care permite utilizarea unor dispozitive iPhone sau iPod touch pe post de tastatură sau mouse wireless. AIWI poate transforma aceste gadget-uri în controlere fără fir, sporind distracţia în jocurile compatibile, în cazul celor cu maşini sau al simulatoarelor sportive.

Seria Asus ENGTS450 DIRECTCU este disponibilă de azi prin intermediul partenerilor ASUS autorizaţi.

SURSA: Asus