Virgil Ianțu s-a întors cu emisiunea ” Copiii spun..”! Prezentatorul a avut parte de surprize

Virgil Ianțu s-a întors cu emisiunea ”Copiii spun…”, însă aceasta poate fi vizionată, momentan, doar pe Youtube sau Facebook. În cadrul primului episod al emisiunii, Virgil Ianțu a avut drept invitate trei fetițe, printre care una a fost fiica artistei Sore. Aceasta este și cea care l-a făcut pe Virgil Ianțu să râdă cel mai tare.

„Eu sunt Erin. Mami cântă multe melodii. Da, e cântăreață. (…) Eu aș vrea să fac ce vreau eu. N-am voie să mănânc multe dulciuri.”, au fost cuvintele spuse de aceasta.

Alexia, una dintre celelalte invitate ale lui Virgil Ianțu, a ținut neapărat să îi cânte acestuia.

Ce l-a surprins pe prezentator

Cu toate că au trecut mulți ani de la emisiunea ”Copiii spun lucruri trăznite”, Virgil Ianțu a fost plăcut surprins să vadă că există copii care îl recunosc. Cu toate acestea, există și copii care nu au avut habar cine e.

La debutul primei ediții, Virgil Ianțu a precizat că nu și-ar fi oprit niciodată din a prezenta emisiunea de acum 20 de ani.

„Anul acesta se împlinesc exact 20 de ani de când am intrat prima oară în direct cu copiii. Vă spun sincer, dacă ar fi fost după mine, nu m-aș fi oprit niciodată. Acum 20 de ani, poate că părul era ceva mai închis, așa că nu cu mult, așadar nu s-au schimbat foarte multe. Copiii mă cunosc foarte bine și toți spun că sunt preferatul lor.”, a spus el.

Prima ediție a emisiunii a strâns peste 100.000 de vizualizări, în timp ce a doua a strâns mai puțin.