Unde şi-a petrecut Viorel Lis ziua de naştere? Oana i-a îndeplinit o mare dorinţă

La mulţi ani, Viorel Lis! Fostul primar al Capitalei a împlinit 81 de ani.

Lis este născut pe 19 februarie în satul Zărnești, comuna Mălureni, situat în judeţul Argeș. În ultimii ani, fostul edil a fost marcat de probleme de sănătate. Totuşi, soţia sa, Oana Lis, a decis că merită un cadou special de ziua lui.

În ciuda efortului care a trebuit depus, având în vedere că Viorel Lis nu se mai poate deplasa uşor, ea a decis să-l scoată din casă. L-a dus într-un loc pe care ştie sigur că îl iubeşte foarte mult.

Mulţi dintre voi probabil că aţi ghicit deja. Cadoul de ziua sa a fost o „excursie” la sala de păcănele.

viorel lis oana lis
SURSA FOTO: Instagram, Oana Lis
viorel lis oana lis
SURSA FOTO: Instagram, Oana Lis

Apoi, cei doi au revenit acasă, unde au avut şi câţiva invitaţi. Nu au fost multe persoane, probabil câţiva prieteni apropiaţi. Oana Lis a dezvăluit că s-au aşezat la masă şi l-au sărbătorit pe Viorel.

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm.

Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate”, a dezvăluit Oana Lis pentru Spectacola.

Oana Lis nu-şi va abandona soţul la azil

Ea a adăugat că, din fericire, Viorel Lis nu a mai avut episoade serioase în ultima perioadă, referindu-se la durerile acestuia. „Cel mai important este că se află acasă, alături de mine”, spune soţia fostului primar.

Oana Lis le dă din nou peste nas celor care au tot acuzat-o că ar sta cu soţul ei doar pentru bani. Ea afirmă că nu îl va duce la azil şi că îl va îngriji personal aşa cum trebuie.

„Este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut”, afirmă Oana despre Viorel Lis. Ea spune că niciodată nu i-a trecut prin cap să recurgă la astfel de soluţii, precum azilul. Şi evident, nici să îl părăsească pe Viorel.

„Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață.

Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea.

Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a mai precizat Oana Lis pentru sursa citată.

Lis a condus Capitala mai întâi ca interimar, fiind apoi ales de bucureşteni la finalul lui 1998

Viorel Lis a deținut funcția de primar al Bucureștiului. Mai întâi ca interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României.

Iar apoi, ca primar ales în perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

Ulterior, a demisionat din PNȚCD și a fondat propriul său partid, denumit Partidul Noua Generație.

În anul 2004, a fost candidatul Partidului Noua Generație pentru funcția de primar general al Bucureștiului în alegerile locale.